Stap 01

Koop een deelnemende Frappé e-bike bij een erkende dealer tussen 1 januari en 18 februari 2024.

Stap 02

Registreer je fiets binnen 7 dagen na aankoop en ontvang een cashback van €100 of kies voor een Basil Sport Design dubbele fietstas of een Axa RLC Plus kettingslot!

Kies je voordeel:

DEELNEMENDE E-BIKES

DEELNEMENDE E-BIKES

FBC 200 & 201

Stap in de toekomst van fietsen met Frappé E-City Comfort. E-City Comfort Frappé fietsen zijn ontworpen om je een extra boost te geven wanneer je voelt dat je die het meest nodig hebt. Ervaar een altijd ontspannen rit met het comfort van een motor ondersteunde aandrijving (met een van de drie motoropties). Je bent verfijnd genoeg om een gemakkelijke rit met stijl te waarderen.

Adviesprijs €2.999,-

FBC 400

Een stijlvol ontwerp voor een betaalbare prijs. Omdat de FBC 400 is gemaakt met stadsmoeders en actieve vaders in gedachten, heeft hij een soepel lage instap frame dat is geïnspireerd op fietsen in Nederlandse stijl. Fiets comfortabel met de in het midden gemonteerde Bosch Active Line Plus-aandrijving en ervaar het gemak van de CST anti-lekbanden. Met de FBC 400 is het gemakkelijk om je voor te stellen dat je met je gezin een ochtendritje maakt, bijvoorbeeld naar de plaatselijke markt of een heerlijke dag naar het strand.

Adviesprijs €2.799,-

FBC 600

Neem afscheid van het verleden en trakteer jezelf op een e-bike die even krachtig als comfortabel is. De FBC 600 is perfect voor wie op zoek is naar een e-bike met een feilloos geïntegreerde 500Wh accu, een betrouwbare Active Line Plus motor van Bosch en tal van veiligheidsvoorzieningen zoals hydraulische schijfremmen, een Pling! Achterlicht, Scalato Mondano anti-lekbanden én een eenvoudige instapframe.

Adviesprijs €2.999,-

FBC 800

De FBC 800 staat op het hoogste niveau van onze E-City Comfort-lijn. Deze eersteklas e-bike heeft zowel een eenvoudig instapframe als een vakkundig geïntegreerde accu. De FBC 800 wordt geleverd met een Bosch Active Line Plus motor voor betrouwbare kracht. En vergeet het Pling! licht achteraan niet voor een betere zichtbaarheid en een betere snelheidscontrole met hydraulische schijfremmen. De FBC 800 is het perfecte voorbeeld van vooruitgang in stadsfietsen.

Adviesprijs €3.499,-

Actievoorwaarden

Campagnevoorwaarden lezen

Local Store

Ontdek Frappé bij uw plaatselijke fietsenwinkel

Waarom zou je je alleen voorstellen dat je op een Frappé-fiets rijdt als je het zelf kunt ervaren?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwigheden en laatste updates rechtstreeks in je mailbox.